keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Rock 'n Roll All Night 3,5%

Elo yksikätisenä on tuonut hieman arkeen haasteita, mutta nyt sen verran antaa jo tietokoneen päälle taivuttaa ja kättä siinä leputtaa, että sormet ylettävän sen suuremmitta liikkeitä näppäimistölle. Aloitetaan vaikka purkamaan maisteltujen oluiden sumaa tällä pienellä arviolla Sudden Death Brewing Companyn oluesta Rock 'n Roll All Night 3,5%.

Tähän oluseen törmäsin taannoin käydessä Lappeenrannassa ja tietenkin panimoyhtiö Tujun myymälästä kävin noutamassa hieman iltajuomia. Heidän maan mainiossa vieraskaapissa tuolloin oli mm. Sudden Deathin oluita. Tujun vieraskaapissa on vieraillut todella monia kaikkien puheissa olevia "trendi"panimoita ulkomailta ja myös Suomesta. Ehdottomasti joka kerta heillä käydessään, on tsekattava myös vieraskaapin tarjonta.

Saattoi itse asiassa olla ensipuraisu tähän saksalaiseen panimoon, mistä monesti olin kehuja kuullut. Tämä session ipa kaatui hotellihuoneen ainoaan lasiin sameana. Vaikka prosentit olivat hyvin maltilliset, niin olut itsessään oli maukas. Se kaikkien tuntema katkero "ipamaisuus" kuitenkin puski hieman pintaan ja oli tuossa hetkessä siinä ja siinä, ettei se ollut liikaa omaan makuun. Loppujen lopuksi kallistuin tämän oluen kohdalla kuitenkin sinne positiivisuuden fiilikseen, ehkä siihen vaikutti oluen ulkopuoliset tekijät, seura, illan ohjelma jne. Mukava pintaraapaisu tuohon panimoon tuon yhden oluen maistelun verran, ehdottomasti tarvitsee tarttua jälleen heidän tuotteisiin, kun kohdalle sattuu.

Sairilan Olutseura vahvasti suosittelee panimoyhtiö Tujun vieraskaappia sekä toivottaa vielä kaikille mukavaa alkanutta vuotta 2022. Tulkoon tästä huurteisen utuinen olutvuosi, kippis.