torstai 14. tammikuuta 2021

Sairilan Olutseura

Tervetuloa Sairilan Olutseuran ylläpitämään blogiin.

Sairilan Olutseura on Mikkelissä perustettu syksyllä 2019. Olutseuran pyrkimyksenä on tutustua rohkeasti ja nauttia eri pienpanimoiden tuotteita. Tällä toiminnallaan olla osana tukemassa tätä hienoa suomalaista käsityöläisyyttä ja pienpanimoita. Sairilan Olutseuran jäsenet kokoontuvat aika ajoin näiden jalojen juomien ääreen turisemaan, sekä tekevät tutustumis- ja opintomatkoja mm. erilaisiin oluttapahtumiin, panimovierailuja sekä tutustuvat kattavasti pienpanimoiden myymälöihin ja tarjontaan. Tässä lyhykäisyydessään olutseuramme tarkoitus ja hieman muokattuna perustuskirjasta löytyvä kuvaus. Jäseniä seurassamme tällä hetkellä on hieman toistakymmentä ja toiminta vielä hakee muotoaan, alussahan tässä ollaan.

Erikoisolutjokeri

Olutseuran toiminnan alusta saakka on jäsenistöstä koostunut 10 henkilön ryhmä, jotka osallistuvat erikoisolutjokeriin joka kuukausi. Lyhyesti kerrottuna, jokainen tuo 3-6€ hintaisen oluen arvontaan joka kuukausi. Jokaisella on oma (ja sama) numeronsa ja kerran kuukaudessa määritelty Jokeri arvonnan ensimmäinen numero määrittelee voittajan. Voittaja pääsee maistelemaan sen kuukauden oluita, useasti arvoinnoissa on myös eri teemoja mm. jouluolut, pils, Alkosta ostettu jne.

Blogin tarkoitus

Tällä blogillamme kerromme teille arvoisat lukijat retkistämme, "arvostelemme" oluita, esittelemme toimijoita pienpanimo alalla, nostamme esiin mielenkiintoisia oluita sekä saatamme suositella baareja, taproomeja ja muita pienpanimo tuotteisiin liittyviä paikkoja ja tapahtumia jossa vierailla. Blogiin kirjoittelee Sairilan Olutseuran nimissä useampi eri jäsen, joten kirjoitus asu, näkökulmat ja muut saattavat vaihdella eri julkaisujen välillä ja tuoda blogiimme mukavasti elävyyttä.

Huurteisin terveisin, Sairilan Olutseura