keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Hepialus Humuli 5,5%

 

Ohhoh...onpas hyvä bisse. Tämä oli ensipuraisun mahtava fiilis, kun tätä olutta kesällä reissullani pääsin maistamaan. Taitaa myös olla viimeisiä oluita tuolta reissulta, mitä täällä esitellään, tämä kirjoittaminen on paljon työläämpää kuin lomalla "kirjoitus materiaalin" kerääminen.

Espoolaisen Olarin Panimon oluet ovat itselleni suhteellisen vieraita, koska niiden loistavaa etiketti grafiikkaa ei täälläpäin juurikaan ole vastaan tullut. Itse asiassa taisin maistaa tuolla reissulla elämäni ensimmäiset Olarin oluet (ainakin muistamani). Kesäisten kokemusten perusteella tarvitsee tarkemmalla silmällä olla liikenteessä, jos vaikka täältäkin näitä löytyisi siinä määrin, että saisi tutustuttua panimon oluisiin enemmän.

Hepialus Humuli 5,5% oli hedelmäinen ja raikas olut, maistui hyvin viilennettynä saunan jälkeen ja toi vallan miellyttävän makuelämyksen. Tätä kirjoittaessa voi melkein kuvitella olevan kuvan leirintäalueella tuossa hetkessä, kuten monessa muussa niin tuossakin hetkessä kokemukseen vaikutti moni muukin asia kuin vain äärimmäisen laadukas ja hyvä olut. Fiilikseni oli loistava, hyvä lomareissu loppupuolella, mutta loma vielä jatkui, monia loistavia oluita maisteltu ja materiaalia tänne kerätty hieman itselleni vieraammista panimoista. Elämä hymyili niin sanotusti, hyvän oluen muodossa tuolla kertaa, kippis.