perjantai 10. joulukuuta 2021

10.Luukku (Shop DOM:n olutjoulukalenteri)

 10. Luukku


Mitä tuli: Tänä vuonna kalenteria ei ole täytetty pelkästään suomalaisilla oluilla, mikä toisaalta on hyvä asia. Vähemmän tulee tuttuja itselleni sekä valikoima on laajentunut huomattavasti. Suomestakin löytyy paljon äärimmäisen hyviä ja esim. Coolheadin oluilla voisi täyttää jo yksistään kalenterin, mutta Shop DOM on täyttänyt kalenterin laajalla valikoimalla ja jouluisia juomia on selkeästi ajatuksella etsiskelty. Tämän päivän luukusta paljastui lähes holiton, Driving Home From X-Mas 0,3%. Panimona tanskalainen To øl. Tanskan olusiin tutustunut ihan ok määrällä, mutta tämä kyseinen panimo on jäänyt itseltäni täysin huomioimatta, ei edes Tanskassa käydessä ole sattunut tälläinen panimo kohtaamaan minun janoista suuta. Voisikin hieman paneutua asiaan ja tutustua tähän panimoon.

Miltä maistui: Flunssan kourissa, ei ole voimia tätäkään vielä maistaa vaikka ei alkoholillinen olekaan. Maistellaan sitten, kun kunto antaa myöten ja päivitetään se tänne sitten hieman viiveellä, pahoittelut tästä.

Päivitys 19.1.2022: Olut tuli otettua saunaan kaveriksi uuden vuoden toisena päivänä. Ei siksi, että viettäisin tipatonta vaan siksi, kun koin tarvetta juoda saunassa tuolla kertaa holitonta. Tämä olut jäi hieman vaisuksi makumaailmaltaan, oli vetinen ja hapoton, jopa hieman outo. Ei huonointa holitonta, mutta kerta riittää tämän maistamiseen, kippis.