maanantai 13. joulukuuta 2021

13.Luukku (Shop DOM:n olutjoulukalenteri)

13. Luukku


Mitä tuli: Itselleni uusien oluiden sekä panimoiden lista, kalenterin myötä ilokseni jatkoi kasvamista tämän päiväisen luukun myötä. Brittiläisen Northern Monk panimon Faith Hazy Pale Ale 5,4% toi tullessaan mielenkiinnosta nousseen hymyn kasvoilleni ja sai minut hetken pyörittelemään äärimmäisen tyylikästä, miellyttävällä värimaailmalla ja selkeällä informaatiolla varustettua tölkkiä. Hieno luukun sisältö, kiitos Shop DOM!

Miltä maistui: Skippaan vielä tänä iltana maistelun, mutta huomenna (jos ei takapakkia tapahdu olossa) tulee luukku 14. olut täydellisellä arvioinnilla, aletaan sitten samalla kuromaan tätä neljän maistamattoman oluen notkahdusta kiinni. Päivitellään sitten myös ne tänne. Yksitoista olutta jouluun, kippis.

Päivitys 19.1.2022: Tämä olut oli yksi miellyttävimmästä yllätyksistä luukusta paljastuttuaan ja näin ollen tähän kohdistui myös kovia ennakko odotuksia. Osaltaan tämä pystyi ne myös täyttämään. Olut oli ehkä hieman hentoinen tai kevyt, mutta raikkaus pelasti ja olut oli miellyttävä myös maistellessa, mukava olut. Tuli juotua vuoden viimeisenä päivänä, mutta kirjoittaminen jäi näin pitkälle, pahoittelut.