sunnuntai 19. joulukuuta 2021

19. Luukku (Shop DOM:n olutjoulukalenteri)

19. Luukku 


Mitä tuli: Shop DOM:n olutjoulukalenteriin on mahtunut hyvin monenlaista täytettä, myös muita kuin oluita. Tänään luukusta paljastui Iso-Kallan panimon Bluebird long drink 5,0%. Mustikka long drink, ei hirmusia hurraa huutoja aiheuttanut, mutta täytyy sanoa, että ulkonäkö on yksinkertaisen tyylikäs ja etiketti on toteutettu hienosti.

Miltä maistui: Ensimmäinen mielikuva oli, että laimennettua mustikkakeittoa. Hyvin miedot hapot toi mielikuvan mehusta. Maisteltuani hetken tulin siihen tulokseen, että hyvin mieto pitkä drinkki, eli voisi olla sekoitettua viinaa ja mustikkamehua. Kuuluu niihin juomiin, mitä ei tarvitse toisten maistaa. Tämä ei kuitenkaan ollut pahaa tai muuta sellaista, en vaan näe syytä miksi minä toisten tätä joisin ja juoma ei kiinnosta enää senkään vertaa mitä vielä aamulla. En epäile hetkeäkään, että myös tälle ja tämäntyylisille juomille löytyy porukkaa, jotka näistä pitää.

Se alkais huomenna jouluviikko ja luukkujen määrä uhkaavasti vähenee. Toivottavasti lopuista tulisi sitä tasoa mitä kalenteri on tarjoillut parhaimmillaan ja tietenkin jouluoluita.