maanantai 20. joulukuuta 2021

20. Luukku (Shop DOM:n olutjoulukalenteri)

 20. Luukku


Mitä tuli: Olin hieman ihmeissäni, kun luukun avasin ja tölkkiä kädessäni pyörittelin. Ulkonäkö ja etiketin luetellut makumaailmat eivät juurikaan hurraa huutoja aiheuttanut, tuli överit jo katsellessa. Huomioin myös, että tämähän on lähes alkoholiton olunen, ei taas. Funkyshop.pl sivuilta saatavaa Free Gelato Berries & Cream 0,3%.

Miltä maistui: Överithän tuosta tulisi makeuden ja marjaisuuden suhteen, jos tuon kokonaan olisin itse juonut, huh. Tumman punertava ja paksun oloisena kaatui lasiin. Marjapommi, tuoksu ja maku ihan jees loppujen lopuksi, mutta hyvin olematon hapokkuus lässäyttää tämän juoman. Alkoholin määrä olisi voinut runkoa tuoda sopivasti, jolloin tämä voisi olla mukavampi.

Googlettelin juomaa ja tätä samaa on myyty esim. Alkossa, mutta 5,8% ja tuolta omilta sivuilta saa jo 10%, joten mielenkiintoinen olisi joskus päästä maistamaan vastaavaa suuremmalla alkoholilla tai vaikka tekemään pientä maistelua ja huomioimaan alkoholin vaikutuksen kokonaiskuvallisesti. Tulipahan maistettua, kuten eilinenkin luukun sisältö, tätä kyseistä ei tarvitse enää toisten maistaa, mutta isommilla prosenteilla ollessa saattaisin maistaakin ihan mielenkiinnosta. Aika kaukana eilisestä toiveesta luukun sisältöjen laadukkuudesta, toivottavasti loput pääsevät yllättämään ja positiivisesti. Neljä olutta jouluun, kippis.