keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Mosh & Go 5,5%

Iloiset Etelä-Karjalaiset laittoivat jälleen yhteistyöllä markkinoille jotain maistuvaa, erittäin hauskaa ja erilaista. Panimoyhtiö Tuju Lappeenrannasta sekä Stam1na Lemiltä, julkaisivat yhteistyöoluen Mosh & Go 5,5% jonka huikea mainoskampanja mukaili aikoinaan töllössä ollutta shampoo mainosta Wash & go. Täytyy kyllä jälleen nostaa hattua ja kumartaa syvään Etelä-Karjalan suuntaan, heidän ideat saavat aina hymyn huulille ja oluet ovat hyvin laadukkaita.

Mosh & Go on pale ale, joka kaatui lasiin kauniilla vaahtokukalla. Olut itsessään on laadukas tuote ja maistuva, mutta eniten pidin hieman suuta kuivattavasta jälkimausta. Tämä olut on kyllä hyvä esimerkki siitä, kun kaikki palaset ovat tarkkaan mietittyjä ja loksahtavat kohilleen. Visuaalisesti oluttölkki on tyylikäs ja mielenkiinnon herättävä, etiketissä koreilee Lemin pässi rouheasti kuvattuna, mainoskampanjan videot hakee vertaistaan ja ovat hauskoja. Tietenkään ei pidä unohtaa itse olutta, joka on laadukasta janojuomaa ja taidolla valmistettu.

Tämän postauksen myötä Sairilan Olutseura toivottaa lukijoille erittäin hyvää ja laadukkaan oluen juhlaa, eli juhannusta. Blogissa saattanee tulla nyt myös hieman lomataukoa, materiaalin keruu taukoa, mutta saattanee tänne  kesän aikana joitakin juttujakin ilmaantua, lupaamaan en kuitenkaan lähde tässä hetkessä. Mukavaa kesää, kippis!