keskiviikko 27. tammikuuta 2021

DOM Mikkeli ja Mikkeller yhteistyöhön

Dom Mikkeli ilmoitti taannoin Facebookissaan aloittavan laajan yhteistyön tanskalaisen Mikkeller HQ:n oluita maahantuovan Olaf Brewingin kanssa.

Tanskalainen Mikkeller on palkittu ja jokaisen olutharrastajan tuntema sekä monien myös arvostama panimo. Mikkeller on nykyään sen verran suuri toimija panimoalalla, että se mahdollistaa makuyhdistelmiä laidasta laitaan. Käyttävät paljon eri humalien yhdistelmiä, tynnyrikypsytystä, erilaisia maltaita ja hedelmiä oluen teossa. Voisi aika ajoin kutsua jopa heidän leikittelevän oluiden kanssa, mutta silti Mikkellerin oluissa on heille tyypillinen ja tunnistettava makumaailma.

Yhteistyö mahdollistaa jatkossa Mikkellerin oluiden saannin täällä Mikkelissä Bar Domin tiskiltä sekä myymälästä. Mukavinta tässä on se, että yhteistyö tuo meille kuluttajille ensimmäisten joukossa Mikkellerin erikoiserät sekä uutuudet. Bar Domin hanoissa virtaa ja valikoimista löytyy jatkossa Mikkellerin vahvempia oluita ja Shop Dom keskittyy miedompiin oluisiin. Tammikuussa Mikkellerin alkoholittomat oluet ovat saaneet runsaasti hyllytilaa myymälässä. Tipatontakin voi viettää laadulla!

Dom Mikkeli kertoo vielä päivityksensä lopuksi, että heidän shop Dom on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi Suomen parhaimmista ravintolatiloissa toimivaksi olutkaupoista. Kiitosta he ovat saaneet mm. laajasta ja useasti vaihtuvasta valikoimasta suomalaisten pienpanimoiden tuotteita sekä ulkomaalaisten panimoiden "erikoisuuksista". Valikoimassa myös laajasti oluen lisäksi erilaisia siidereitä sekä "lonkeroja". Sairilan Olutseura allekirjoittaa kehut ja suosittelee vahvasti myymälään tutustumaan.

Sairilan Olutseura esittelee tarkemmin lähitulevaisuudessa Bar Domin sekä heidän loistavan myymälän Shop Domin.