keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Karvilan panimo, oluita korvesta


Sairilan Olutseura maisteli Karvilan panimon oluita tutustuen panimoon tätä kautta, osasta maisteluista on jo aikaa ja osan maistelin samana iltana/lyhyen ajan sisään. Kuvaan valikoitui nyt heidän oluistaan Helle 5,2% Golden lager. Muita maistettuja oluita olivat Korven Kutsu Dark Lager 5,0%, Korven Kutsu Classic Lager 5,0%, Karvila Pale Ale 5,3% sekä Karvilan kepeä Ipa 3,0%. Karvilan panimon sivuilla vieraillessa törmää kunnioitusta herättävään tarinaan historiallisesta kuusesta, joka on otettu heidän etiketteihinkin. Itselleni kyseisen panimon tuotteista ja sloganista on välittynyt mielikuva metsästä sekä retkeilystä, joten tämän mielikuvan vuoksi myös kyseiseen panimoon lähdin tutustumaan.

Karvilan Kepeä 3,0%

Miellytävä ja mukava ipa, miedoilla prosenteilla. Oli mukava piristys olutrintamalla ja nostatti fiiliksiä panimoa kohtaan.

Korven Kutsu Classic Lager 5,0%

Hyvä ja laadukas lager, täyttää sen tontin mitä tarvitseekin. Aika ajoin, kun maistelut suuntaa mitä eriskummallisimpiin oluisiin, niin kyllä hyvä perus lager on tämän jälkeen paikallaan.

Korven Kutsu Dark Lager 5,0%

Tätä ehkä tummemman lagerin ystävänä odotin eniten. Hyvä tumma lager, ei kuitenkaan mitään hurraa huutoja aiheuttanut, mutta edelleen pitää fiilikset panimoa kohtaan hyvänä.

Helle 5,2%

Tämä kaatui kurkkuun ns. huomaamatta illan istujaisissa. Joten hyvä golden ale, mistä ei valitettavasti jäänyt sen tarkempaa mielikuvaa. Laadukas ja ihan ok bisse.

Karvila Pale Ale 5,3%

Miellyttävällä vaahdolla kaatui lasiin, olut oli myös kauniin värinen. Maukas ja hieman makea, kruunasi viime kesäisen hellepäivän jääkaappi kylmänä.

Lopputulemana Karvilan Panimosta voisi todeta, että oluet ovat laadukkaita, hyvin mielestäni brändättyjä sekä miellyttäviä. Ei kuitenkaan mitään spektaakkeleita, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoisia, joten Sairilan Olutseuran suosittelee hakeutumaan Karvilan oluiden seuraan, kippis.