keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Brewdog Nanny State 0,5%

 

Tämän jutun kirjoittaminen ei ole helpoin homma, tämän jutun kirjoittaminen aiheuttaa huomattavasti enemmän tunteita kuin monen muun, tämän jutun kirjoittaminen oli myös hyvin lähellä jäädä kirjoittamatta ja tämän jutun kirjoittaminen tekisi mieli lopettaa tähän, miksi?

Avataanpa hieman ja kerrotaan pohjustusta ylläolevalle. Sairilan Olutseuran jäsenet pitävät mielenkiintoaan yllä maistelemalla monenlaisia oluita ja muita panimotuotteita. Kokonaiskuvallisesti tarvitsee välillä mukavuusalueeltaan poistua ja rohkeasti maistella kovin kummallisiakin tuotteita. Näin toimiessa pystynee muodostamaan jonkunlaista kokonaiskuvallista mielipidettä panimoista ja heidän tuotteistaan. Olutlaatuja on tuhottomasti ja erilaatujen alla oluita vielä enemmän. Tällä kertaa maistelussa on lähes alkoholiton olut Brewdogilta, tuolta suurelta skotlantilaiselta panimolta. Miksi kuvan oluen kohdalla juttu aiheuttaa tunteita, ei ole helpoin kirjoitettava ja meinasi jäädä kirjoittamatta?

Olut oli niin pahaa, että siitä kirjoittaminen järkevään sävyyn voi olla haastavaa amatöörikirjoittelijalle, jutun kirjoittaminen ilman kirosanoja voi olla jopa mahdotonta ja tästä syystä tämän jutun kirjoittaminen meinasi jäädä kirjoittamatta. Kerrotaanpa nyt kuitenkin jokunen sanan itse oluesta ja yritetään tehdä se aikuismaisesti ja ilman kirosanoja.

Brewdogin Nanny State 0,5% on jo pitkään ollut tämän jutun kirjoittajan ns. maistamislistalla. Brewdogilla on monia äärimmäisen hyviä oluita ja persoonallinen sekä tunnistettava tapa valmistaa niitä. Tämän vuoksi on tehnyt mieli maistaa myös tämä lähes alkoholiton vaihtoehto, VIRHE! En edes muista milloin olen viimeksi kaatanut olutta viemäriin, mutta tämän kohdalla jouduin niin tekemään ja se tuntui itsestäni ainoastaan hyvälle, aiheutti jopa mielihyvää. En tiedä oliko olut pilalla vai miksi, mutta makumaailma oli jotain niin kaukaista omasta makumaailmasta, että juomatta jäi. Kitkerä, katkera, vetinen liru, en ymmärrä miksi tällaisia edes tehdään ja miksi näitä jotkut juo. Yrttisyyttä ja voimakasta humaloimista, kyllä huomasi ja ei vaan toimi itselleni.

Huh, taisin suoriutua suhteellisen hyvin ilman kirosanoja, mutta miksi helvetissä tälläistä kuraa tehdään? Jos tämän tiedät, niin pistä kommentteihin tiedoksi muillekin, koska epäilen etten ole tämän oluen kohdalla ainoa joka kokee sen näin. Sairilan Olutseura ei voi tätä olutta suositella, mutta huomattavasti parempia vaihtoehtoja on lähes alkoholittomissa sekä kokonaan holittomissa.