torstai 4. marraskuuta 2021

Muteman 4,0%

Hups...Elämässäni on näköjään muutakin kuin olutta ja blogia, kun päivitysväli pääsi hieman venähtämään. Toisaalta sääli, koska olut ja blogi kuulostaisi hyvin mielekkäältä elämän sisällöltä.

Tällä kertaa lähdettiin niin kauas omalta mukavuusalueelta, että huh huh. Muteman 4,0% on Olvin markkinoille tuoma inkiväärimikseri. Lähtivät tavoittelemaan täydellistä inkiväärimikseriä, joka esim. klassikko drinkissä Moscow Mule toimisi hyvin. Olvi kertoo, että tämä kyseinen mikseri sopii juotavaksi myös sellaisenaan mm. jäämurskan ja limen kera.

Itse en ole suuri inkiväärin ystävä oikein missään muodossa, mutta alkoholillisena juomana, sitä just ja just nautiskelee. Oluen ystävänä, en myöskään alkanut tätä sotkemaan drinkiksi tai edes jäämurskaan saati limeen, raakana maistelin. Lähtökohta ja ensivaikutelma ei siis ehkä parhain mahdollinen tilanne, mutta juoma onnistui yllättämään positiivisesti. Tätä tietenkin ihmettelin samalla, kun siemailin juomaa kitusiini. Pidin terävistä pikkuhapoista, jopa niin paljon, että uskon niiden pelastaneen juomassa paljon. Jälkimakuna hyvin voimakas inkivääri, joka oli itselleni liikaa. Tulipahan maistettua.

Sairilan olutseura olettaa tämän olevan onnistunut mikseri ja inkivääriä mausta löytyy, joten inkiväärin ystäville mahdollisesti perustuotetta laadukkuudeltaan sekä voisi oikeasti toimia muulinpotkuna drinkeissä. Joskus on mieltä piristävää ja herättävää, käydä maistelemassa täysin omien mielikuvien ja makumaailmojen ulkopuolella.