keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Tentacle Smoosh 5,0%

Moni varmasti on huomioinut saman asian, kuin itse jo jokunen vuosi sitten, että kun haluaa laadukasta sour olutta, ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan voi ostaa lähikaupasta laadukkaan CoolHeadin sourin. Sairilan olutseura on näitä maistellut sitä mukaan, kun uutta eteen sattuu. Tällä kertaa nostetaan tänne muistojen arkistoista Tentacle Smoosh 5,0%.

Olut oli odottevissa oleva hedelmäpommi. Täynnä sitrushedelmää ja ananaksen raikkautta. Mukavinta oluessa oli, että siihen oli saatu loistavasti vangittua greipin "kuivuutta". Oluthan käy kesään, kuin aurinko, joka tätä kirjoittaessa paistaa jossain ihan muualla kuin Mikkelissä. Tätä juomalla voit kuitenkin maistaa palan aurinkoisuutta vaikka sitä ei ulkona näkyisikään. Ehdottomasti maistamisen arvoinen ja CoolHeadilta jälleen taidonnäyte, kuten moni heidän nordic sour menetelmällä valmistetuista sour oluista onkin.

Kohti keskikesän juhlaan, Sairilan Olutseura suosittelee ostamaan salkun lisäksi myös muutamat laatuoluet erinäisiin keskikesän juhlan tilanteisiin. Oli sinulla sitten romanttisesti rakas kainalossa tai haaveilet aamuyön tunneilla omasta rakkaastasi laiturilta tyyntä järveä katsellen, niin molemmat ovat paljon mielekkäämpiä tilanteita kuin sinulla on kädessäsi laadukas olut. Kippis!